IĞDIR / TUZLUCA - Kut ül Amare Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Kas

28 Kasım 2023 salı günü okulumuz konferans salonunda saat 10:00'da rehberlik araştırma merkezi müdürlüğü ve emniyet personellerinin katılımıyla gerçekleşecek olan uyuşturucu ile mücadele içerikli (Narkotik Anne ) konularını içeren seminere   ilçemize bağlı  Namık Kemal İlkokulu, Şht. Polis M. B. Tayfur Ortaokulu, Kut'ül Amare Anadolu İimam Hatip Lisesi, M. Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrencilerin   velilerini seminere davet ediyoruz.

2019 Yılı Ramazanına ait Tuzluca İmsakiyesi

Nis

Okulumuzun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Veli Toplantısı 18 Nisan 2019 Perşembe Günü okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleşecektir.

Veli Toplantımıza tüm velilerimiz ve okulumuz hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir.

VELİ TOPLANTISI DUYURUSU!