IĞDIR / TUZLUCA - Kut ül Amare Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Mevlana haftası dolayısıyla okulumuzda 2 Ocak Perşembe günü etkinlik düzenlenmiştir.

May

Okul Müdürümüz Sayın Musa CALAYIR, pansiyon işlerinden sorumlu Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Nuri CAN ve öğrenci işlerinden sorumlu Müdür Yardımcımız Sayın Zehra Betül ÖZEROĞLU yönetim koordinasyon toplantımızda biraraya  geldiler.

May

Orucuyla, iftarıyla, sahuruyla, teravihiyle, mukabele ve vaazlarıyla, hayır ve hasenatlarıyla her Müslümanın hasretle yolunu gözlediği, on bir ayın sultanı  Ramazan, 6 Mayıs 2019 pazartesi günü hilalin görünmesi ile başladı.

May

Okulumuzun Biyoloji Öğretmeni Sayın Betül Banu SAVAŞ ve eşinin “MEVA” adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelmiştir.

May

Eğitim sektörü çalışanları öğretmenlerimiz ve okulumuzun görevlileri “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü fırsat bilerek piknikte buluştular.

May

Okulumuzda bu sene ilki gerçekleştirilen “2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Futbol Turnuvası”nın şampiyonu belli oldu.

May

Okulumuza nisan ayında birbirinden değerli konuşmacılar renk kattılar.

Yazar Nurdan DAMLA, Yazar-MEB Müşaviri Dursun Ali TAŞCI ve Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Zeki TAN farklı zaman dilimlerinde okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimiz ile biraraya geldiler.

Böylesine değerli konuşmacıların tecrübelerinden öğrencilerimiz istifade ettiler.