IĞDIR / TUZLUCA - Kut ül Amare Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okul Müdürümüz Sayın Musa CALAYIR ile 11 inci sınıf öğrencilerimiz okul bahçemizde fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Fidan dikimi programında öğrencilerimiz "Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz." Hadis-i Şerifinin mesajını verdiler.

May

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı öğrenci velilerimizin yoğun katılımıyla okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.  Müdür Yardımcımız  Sayın Mehmet Nuri  CAN toplantının açılış konuşmasında öğrencilerin okula uyum, aidiyet, devamsızlık, disiplin, başarı, ödül ceza, sınıf tekrarı ve disiplin durumlarına yönelik öğretmenler kurulunda yapılan analizleri veliler ile paylaştı. Toplantıda öğrencilerin genel durumları, okulumuz pansiyonuna yönelik öneri ve şikayetler, ilk dönemin değerlendirmesi ve ikinci döneme yönelik beklentiler konularında veliler ile birlikte görüş alışverişinde bulunuldu.

Çok amaçlı salonda analizlerin velilere aktarılması sonrası veliler sınıflara çıkarak sınıf öğretmenleriyle birebir görüştüler ve öğrencilerinin ara karnelerini aldılar.

May

Okulumuzun Psikoloji Öğretmeni Sayın Mert CEYHAN tarafından öğretmenlerimize yönelik  “Zaman Yönetimi” semineri verildi.

Seminerde daha az sürede daha çok iş yapmak için; Pomodoro, Eisenhower Matrisi ve Kanban tekniklerinden bahsederek zamanı verimli kullanmanın yolları aktarılırken gerek sınıf ortamında gerekse günlük yaşamda zamanı etkili kullanmanın ipuçları verildi.

May

Sınıf temsilcileri ve okul öğrenci meclisi başkanı ile Müdür Yardımcımız Sayın Zehra Betül ÖZEROĞLU toplantı yaparak öğrencilerin okula aidiyet kazanması ve eğitim çalışmaları için neler yapılabileceği konusunda iştişarelerde bulundular.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri olan Yazar Sn. Dursun Ali TAŞCI okulumuzda konferans verecektir.

Mrt

Yazar Sn. Nurdan Damla´nın okulumuzda vereceği "Ümmetin Annesi Hz. HATİCE (ra)" konulu konferansa tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

Mrt

İstiklâl Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 98. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma günü yurtta olduğu gibi ilçemiz ve okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şbt

Okulumuzdaki 11. sınıf öğrencilerimizin seviyelerini belirlemek, gelişimlerini izlemek, eksikliklerini tespit edip önlem almak amacıyla rutin olarak yapılması planlanan deneme sınavlarının ilki gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında "Kul Olma Bilinci" konulu konferans verildi.

Kas

Okul Müdürlüğümüzün, düzenlemiş olduğu “2018 Yılı Öğretmenler Günü Buluşması”nda okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz ve aileleri bir araya geldiler.

Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminin veli toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Veli toplantısı sonrası zümre öğretmenleri bir araya gelerek verilen ara karnelere göre öğrencilerin genel durumları değerlendirdi.

Kas

Okulumuzun konferans salonunda “2018 Yılı Mevlid-i Nebi Programı” düzenlendi.

Kas

Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Halk Eğitim Binası Konferans Salonunda Tuzluca protokolünün de katıldığı “Öğretmenler Günü” kutlama programı düzenlendi.

Kas

Öğrencilerimiz “Genç Bilaller” ezan okuma yarışması ve “Genç Sadâ” Kur’an-ı Kerim güzel okuma yarışmasına hazırlanıyor.